De meubellijn van Piet Boon, Piet Boon Collection, is ontworpen om de essentie van de Studio Piet Boon identiteit te vangen. Elk hoogwaardig stuk is met passie en rijke natuurlijke materialen vervaardigd, met oog voor zowel detail en esthetiek als intensief gebruik. De exclusieve lijn voor Dining, Living en Outdoor is bekend om haar innovatieve ontwerp, verfijnde en tijdloze uitstraling, genereuze proporties, functioneel gebruik en bijzonder comfort. De complete collectie is te zien in de exclusieve Piet Boon Collection showrooms in Oostzaan-Nederland, Keulen, en bij de ruim 110 dealers wereldwijd.

Internationaal Accountmanager

Piet Boon Collection

Functieomschrijving

Voor de Piet Boon Collection zijn wij op zoek naar een ervaren en energieke Accountmanager.

Je bezoekt, en onderhoudt de relaties met, belangrijke dealers en agenten in het buitenland. Daarnaast bouw je en onderhoud je het dealernetwerk van de Piet Boon Collection in Nederland.  Je werkt hierbij nauw samen met de collega’s van de binnendienst.  Je traint, enthousiasmeert de dealers en stuurt agenten aan. Je zoekt en onderhoudt contacten met nieuwe dealers. Op gezette tijden ga je mee naar de internationale beurzen.

Je rapporteert direct aan de General Manager.Profiel

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Je neemt initiatief en hebt een enthousiaste en energieke persoonlijkheid.
  • Je hebt ongeveer 5 jaar relevante werkervaring waarvan een aantal jaar in een internationale werkomgeving.
  • Affiniteit met design en vormgeving mag niet ontbreken.
  • Je beschikt over een brede culturele achtergrond dat je tot een interessante gesprekspartner maakt voor je contacten.
  • Je beheerst het Nederlands uitstekend en hebt een zeer goede mondelinge en schriftelijke kennis van de Engelse en Duitse taal.
  • MS Office heeft geen geheimen voor je en je bent gewend met ERP-programma’s te werken.
  • Je bent communicatief vaardig, proactief, flexibel, accuraat en in staat gestructureerd en klantgericht te werken in teamverband.
  • Jouw enthousiasme voor de collecties weet je moeiteloos over te brengen op agenten en klanten. Veelvuldig reizen naar het buitenland vormt voor jou absoluut geen probleem.


Aanbod

Een afwisselende  en internationale baan met veel eigen verantwoordelijkheid binnen een groeiend bedrijf. Naast een marktconform salaris en bonusregeling word je standaard uitgerust met een telefoon, laptop en bedrijfsauto. Ons bedrijf kenmerkt zich door de korte lijnen en informele sfeer.

Je treedt in dienst bij de organisatie achter Piet Boon Collection, die gevestigd is in Zeist.

Stuur graag je reactie naar Niels Roks. E-mail: niels@pietbooncollection.com.Wij bieden:

Een veelzijdige functie in een mooie werklocatie en een gedreven team waarin ruimte is voor eigen initiatief. Daarnaast een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Linteloo is een Nederlands high-end meubelmerk met een internationaal karakter. Daarnaast is Linteloo ook verantwoordelijk voor de Verden en Piet Boon collecties. Onze meubelen zijn stuk voor stuk tijdloos en hebben een kosmopolitische uitstraling. Ons hoofdkantoor in Zeist wordt bemand door een enthousiast team. Op hetzelfde adres bevindt zich de Linteloo showroom waar consumenten en dealers hartelijk worden ontvangen.
LynnInternationaal Accountmanager Piet Boon Collection